+420 731 317 078 info@lapoer.cz

SafŒno™ HD A54

Pro intenzivní ovocná bílá a rosé vína


SafŒno™ HD A54 vznikla na základě hybridizačního programu výzkumu a vývoje společnosti Lesaffre. Cílem této práce bylo expresivní vyjádření květinových a ovocných fermentačních vyšších alkoholů a jim odpovídajících acetátových esterů a zároveň čistý profil fermentace pro lehká mladá vína.


Dávkování pro tichá bílá a růžová vína: 20-30 g/hl.


Složení : Kvasinky (Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces bayanus), emulgátor: E491 (sorbitan monostearát).


SAFŒNO™ HD A54 SENZORICKÉ VLASTNOSTI


Pro technologická bílá a rosé vína s výraznými amylovými tóny
Díky mimořádně vysoké produkci isoamylalkoholu / isoamylacetátu a 2-fenylethanolu / 2-fenylethylacetátu přináší SafŒno™ HD A54 do vašich vín intenzivní ovocné tóny směrem k banánům, cukrovinkám a jahodám.


Jeho schopnost udržet vysokou hladinu celkových kyselin a přidat kulatost a sladkost je zajímavým způsobem, jak udržet velmi pěknou rovnováhu vína.