Bednářství z Bordeaux. Historie rodinného podniku začíná v roce 1880 a je zárukou zkušeností a odbornosti. Společnost nabízí klasické sudy, velké kulaté nebo oválné sudy, kónické nádoby, vše vybavené dle přání zákazníka.
Zrání dřeva na čerstvém vzduchu po dobu 18/24 měsíců.
Tento sud vytvořili Pierre a Eric Bartheovi 4 roky poté, co se připojili ke svému otci (1997). Přišli do společnosti s nápady, které byly na svou dobu inovativní, a byli přesvědčeni, že společnost by měla nabízet sudy, které jsou harmonické a respektují ovoce.
Tento sud je jádrem filozofie bednářství a je nejrozšířenější na všech jeho trzích: jedná se o vlajkový produkt.
Zrání dřeva na čerstvém vzduchu po dobu 30/36 měsíců.
Tento sud byl navržen a vyvinut s myšlenkou zrání vína po delší dobu (déle než 12 měsíců), pomaleji se integruje a postupně vytváří vína s tříslovinami, která jsou silná a zároveň jemná.
Poprvé byl testován v roce 2000 ve spolupráci s Piemontskými výrobci Barolo a nyní si získal mnoho výrobců kvalitních vín po celém světě
Jedná se o netradiční sud, vyráběný pouze v omezeném množství.
Záměrné snížení vnímání dřeva a toastového projevu ve víně ve prospěch zdůraznění čistoty ovoce a výrazu terroir.
U tohoto sudu není nabízena žádná volba zdroje dřeva, sušení dřeva nebo síly toastování.
Zrání dřeva 18/24 měsíců.
Množství je omezeno na 1 000 sudů.
Výroba tohoto sudu byla přirozeným důsledkem dlouholetého výzkumu zaměřeného na lepší pochopení způsobu, jakým může expozice dřeva při sušení ovlivnit proces zrání.
Použito je pouze dřevo, které je málo nebo vůbec vystaveno slunci a dešti.
Je velmi bohaté na elegantní třísloviny. Dodává délku a objem na patře.
Zrání dřeva na čerstvém vzduchu po dobu 18/24 měsíců.
Velmi omezená produkce.
Výroba tohoto sudu byla přirozeným důsledkem dlouholetého výzkumu zaměřeného na lepší pochopení způsobu, jakým může expozice dřeva při sušení ovlivnit proces zrání.
Použité dřevo je speciálně vybíráno ze stohů, které jsou nejvíce vystaveny dešti, větru a slunci.
V tomto sudu se v omezeném množství vyskytují velmi vyzrálé třísloviny.
To dodává vínu dobrou úroveň napětí.
30/36 měsíců zrání na čerstvém vzduchu. Velmi omezená produkce.
Tento sud je poctou Henrimu Barthemu a představuje kvintesenci filozofie, která nás pohání a kterou milujeme.
Je to jemně silný, ušlechtilý a rafinovaný sud. Nabízí koncentraci nejsilnějších charakterových vlastností, které dávají Boutes sudům jejich identitu.
Spojuje v sobě eleganci a délku sudu Sélection, plnost a respekt k ovoci sudu Grande Réserve a konečně bohatost a plnost sudu Coeur.